Bitcoin har fått mye oppmerksomhet i det siste etter den massive rallyen som presset den forbi $ 15.000-markeringen og sjokkerte mange. Eiendelen har blitt sett på av mange internasjonale kjendiser, og det ser ut til at den berømte rapperen Sir Robert Bryson Hall II, populært kjent som Logic, er den siste som støtter Bitcoin, med kunngjøringen som kommer rett etter at Bitcoin gjorde et massivt trekk og trente på Twitter.

Med en tweet 7. november bemerket den nå pensjonerte rapperen og innholdsskaperen hvis poster har toppet hitlistene ved mange anledninger at manager Chris Zarou hadde overbevist ham om å kjøpe Bitcoin Code.

Mens detaljer om investeringen ikke er avslørt, nevnte Logic i sin tweet at det var „en stor investering i #bitcoin.“

Logikk har over 2,3 millioner følgere på Twitter, og samfunnet virket begeistret for rapperens inntreden i en verden av kryptovalutaer. På den annen side var noen bekymret for tidspunktet for innreise på grunn av $ 1500-bevegelsen dagen før, og en bratt korreksjon kunne ombestemme seg til rapperen.

Dette er imidlertid ganske lite sannsynlig fordi Logics manager Zarou ser ut til å være talsmann for Bitcoin, ettersom han hadde tvitret bare noen dager før at han er „uansvarlig lang“ på Bitcoin.

Begrepet uansvarlig lenge har blitt formulert av hedgefondforvalter og Bitcoin-okse Raoul Pal, som mener Bitcoin kan slå $ 1.000.000 i denne markedssyklusen som et resultat av institusjonell interesse.

Logikk er ikke den eneste artisten som satser på Bitcoin, siden han støttes av Grammy Winner og presidentkandidat Kanye West, som gikk live på den populære Joe Rogan Podcast forrige måned og roste Bitcoin.

I mellomtiden viste YouTube-sensasjonen PewDiePie frem ikke-soppbare tokens (NFT) og kryptokurver til sine 107 millioner abonnenter tidligere denne måneden, da han promoterte et Pokemon-stil-spill kalt Wallem, hvor han også selger sin „PewDiePie skin“ i spillet som en NFT.

Bitcoin-rally ikke drevet av Retail-investorer

Til tross for flere kjendiser som støtter kryptovalutaer som Bitcoin, viser data fra Google Trends at interessen for begrepet „Bitcoin“ og andre relaterte søk fortsatt var på flere års lavt nivå.

Dette kan være et hint om at det nåværende rallyet blir drevet av institusjonelle aktører som Grayscale og andre fondsforvaltere basert på tallene som er rapportert av disse institusjonene.

Mobile betalingsleverandør Square’s Cash App så også et betydelig hopp i inntektene for tredje kvartal, med tillatelse fra Bitcoin. Basert på sin økonomiske rapport til US Securities and Exchange Commission, ble Bitcoin den største inntektskilden for Cash App.

Alt i alt er Logic og andre kjendiser som kommer inn i Bitcoin-markedet fortsatt gode nyheter for bransjen som helhet når det gjelder å popularisere denne ganske nye aktivaklassen.

Von