De daling van gisteren door de meeste munten bevestigde dat de stieren nog niet klaar zijn om hun lokale pieken bij te werken. Op geen enkele uitzondering na, zijn alle Top 10 munten gedaald in de richting van hun steunzones.

Terwijl Bitcoin (BTC) veel minder heeft verloren dan de altcoins, is het dominantiepercentage versterkt en zit nu op 64,3%.

Hieronder vindt u de relevante gegevens voor Bitcoin Era (BTC) en hoe het er vandaag uitziet.

Naam: Bitcoin
Ticker: BTC
Market Cap: $166.811.257.928.
Prijs: 9.057,50 dollar
Volume (24H): $16.671.619.172
Verandering (24H): 0,01%.

BTC/USD: Is de huidige Bounce Off May Lead tot $10.000?
Bitcoin (BTC) sluit de week af met een verlies van 3,30%, terwijl het tarief (sinds gisteren) relatief onveranderd blijft. De stieren kochten de leidende munt terug bij de $8.900 mark.

BTC/USD Grafiek door TradingView

Kijkend naar de 4H-grafiek, zouden traders een korte-termijngroei kunnen verwachten in de richting van het $9.350-$9.400 gebied, waar het grootste deel van de liquiditeit zich bevindt. Bovendien is het verkoopvolume bijna onbestaand, wat betekent dat de beren geen brandstof meer hebben om de koers verder naar beneden te duwen. Zo is er een bullish divergentie ontstaan op de Relative Strength Index (RSI), wat het potentieel van de stieren bevestigt.

BTC/USD grafiek door TradingView

Als we kijken naar het dagelijkse tijdsbestek, dan zien we dat de zijdelingse trend zich al ongeveer 2 maanden voortzet. Op dit moment hebben noch de stier noch de beren de controle. Het handelsvolume is laag, maar er is interesse tussen de $9.500 en $9.600 range, waar een hoog niveau van liquiditeit is geconcentreerd. In dit specifieke geval is er een grote kans om Bitcoin (BTC) te zien handelen in de buurt van het hoogste niveau van het kanaal op $9,800.

BTC/USD Grafiek door TradingView

De zijwaartse trend domineert ook de weekly chart. Een opwaartse trend is echter waarschijnlijker dan een update van de lokale bottoms. Het handelsvolume bevindt zich op gemiddeld niveau en de stieren kopen elke daling van de verkopers terug. De huidige bounce back zou nog een kans kunnen zijn voor kopers om dichter bij de $10.000 te komen. Bovendien is de liquiditeit van Bitcoin op dat niveau hoog.

In de perstijd handelde Bitcoin tegen $9.059.

Von